Indeling

Het vakantiehuis Casa Anna bestaat uit 2 autonome appartementen en wordt steeds in zijn geheel verhuurd. Eén appartement is gelegen op de begane grond en het tweede appartement is gelegen op de 1e en 2e verdieping. Hierdoor is het huis enorm geschikt voor twee gezinnen die samen op vakantie wensen te gaan maar toch willen genieten van iets meer privé.
 

• Het appartement op de begane grond is geschikt voor 5 tot 6 personen en biedt klikhier
Woonkamer (30 m²) met open haard, zithoek met tv, eettafel geschikt voor 8 personen, halfopen grote keuken met 4-pits kookplaat, vaatwasser, elektrische oven, magnetron, koelkast met diepvries, koffie apparaat en verder alle keuken benodigdheden die u zich maar kunt wensen. 
Verder zijn er 2 slaapkamers met een 2-persoonsbed en 1 slaapkamer met een 1-persoonsbed, een badkamer met dubbele wastafel, ligbad, douche, toilet en wasmachine.
In de hal van het appartement is er nog een extra toiletruimte.
Buiten heeft dit appartement de beschikking over de gehele tuin met 3 privé terrassen, waarvan 1 overdekt terras, voorzien van een tuintafel met eetkamerstoelen, ligbedjes en een bbq.

 

 

• Het appartement op de 1e en 2e verdieping is geschikt voor 6 tot 7 personen en biedt klikhier
Op de 1e verdieping: woonkamer met zithoek, eettafel geschikt voor 6 personen, halfopen grote keuken met 4-pits kookplaat, vaatwasser, elektrische oven, magnetron, koelkast met diepvries, koffie apparaat en verder alle keuken benodigdheden die u zich maar kunt wensen.
Verder is er op deze verdieping 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed, een ensuite badkamer met wastafel, douche, toilet en wasmachine.
Op de 2e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, waarvan één slaapkamer is voorzien van een 2-persoonsbed met ensuite badkamer met wastafel en toilet. Verder is er nog een grote slaapruimte met 2-persoonsbed en drie 1-persoonsbedden, een ensuite badkamer met wastafel, douche en toilet.
Op de gehele 2e verdieping is er airco aanwezig.
Buiten heeft dit appartement de beschikking over een schitterend terras (70m²) met pergola en panoramisch uitzicht. Er is een tuintafel met eetkamerstoelen voor 7 personen, buiten haard-bbq en 4 ligbedjes.